Tarih: 03.05.2023 13:33

Atatürk Bulvarı açık otopark oldu

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Bulvarı 6 Şubat depremi sonrası tespit edilen ağır hasarlı binalardan dolayı can güvenliği açısından kapatılmıştı. Araç trafiğine kapatılan cadde Otopark alanına dönüştü. 

Kent trafiğinin kalbi olarak nitelendirilen Atatürk Bulvarında, halen 5 ağır 1 orta hasarlı bina bulunuyor. Bunlardan biri Otobüs yolu üzerindeki Stat Apartmanı.. Hak sahiplerinin itirazları yüzünden sürecin uzadığı bildiriliyor. 

Ziraat Bankası ile Abide arasındaki bu yolun kapalı olması; İpekyol, Cengiz Topel alt geçidi ve Şehit Nusret Caddesini kötü yönde etkiliyor. Sabah ve akşam saatlerinde bu kesimlerde trafik çekilmez hale geliyor. 

Başta Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler olmak üzere, ilimizde ağır hasarlı oldukları belirlenen binaların yıkımıyla ilgili sürecin hızlandırılmasını talep eden vatandaşlar, 'Trafiğin ve toplu taşımanın bir an önce normale dönmesi gerekiyor. Yetkiler, Olağanüstü Hal'i göz önüne almalı, yasal sürecin bir an önce tamamlanması için gayret göstermelidir. Atatürk Bulvarı daha ne zamana kadar bu halde kalacak?' sorusunu yöneltiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —