Tarih: 26.05.2023 15:08

ASKF Başkanı Yükselir’den Urfaspor değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Play-of hesapları yapıyor. Yaşanan süreci değerlendiren Yükselir, son durumlardan ümitli olduklarını belirterek,”Bizim istediğimiz birinci olmaktı; ama ikinci olabildik. İkincinin de birçok avantajı var. Biliyorsunuz ikinci bu Play-offta kalan bir takımla iki maç oynuyoruz. Biri deplasmanda biri içeride. Ondan sonra birincisiyle biz final oynuyoruz. Kim yenerse PTT'ye çıkıyor.”dedi.

Play-offta oynanan maçlarda sürprizlerin yaşandığına dikkat çeken Yükselir, şunları söyledi:” Erzincan'ı yeneceğini düşünüyorduk. Otuz bin kişinin önünde kendi sahasında bir sıfır yenildi. Öbür maçta zaten en favoriydi. Yani ben şunu söyleyebilirim. Bizim büyük ihtimalle rakibimiz EROK'tur. Yani Erok olmasa daha iyi. İnşallah Erzincan onu eler. Bizim işimiz daha kolay olur. Ama Erok da çıkarsa Erzincan'da çıkarsa bu şehrin tek hedefi başarılar elde etmek.

“BU SPORCULARIMIZ BU MAÇI BEKLİYORLAR”
Tek hedefimiz bu şehri PTT Ligi'ne çıkarmak. Tek hedef şu an PTT Ligi. Bu süreçte Sayın Valimizin büyük gayretleri, büyük çabası var. Sporcularımızla bizler de bu çabaya layık oluruz inşallah. Biz de yönetici olarak bu takımı çıkarırız. Ondan sonra gelen daha iyi yönetimlere bırakırız. Yönetimler bu şekilde, biz çıkarız başkalarına devrederiz. Onlar bayrağı alır, belki daha yükseklere çıkarırlar. Belki Süper Lig'e çıkarırlar.”


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —