Tarih: 23.08.2023 14:06

Bakın aklını kim çelmiş!

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un en değerli oyuncularından biri olan Mert Çapar, Trendyol 1.  Ligin ilk haftalarında beklentilerden uzak bir görüntü çizdi. 

 

Kampa geç katılan Mert henüz istenilen formdan uzak. Mert Çapar'ın bu kadar tutuk görünmesinde aldığı transfer teklifinin de etkili olduğu tahmin ediliyor. Bir ara Iğdırspor'un transfer radarına giren genç oyuncunun kafası rahat değil. 

 

'MERT GİRMESİN' GÖRÜŞÜ AĞIR BASIYOR

 

Kulüp yöneticilerinden bazıları Mert Çapar'ın bu haliyle takıma yararlı olamayacağını, bonservis bedeli karşılığında gitmesine izin verilmesi gerektiğini savunurken, Kulüp Başkanı Haçım İzol dahil, bir çok yönetici kalmasında ısrarlı. 

 

Öte yandan Adanaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz maçta biraz daha istekli görünmesinde Teknik Direktör Efe İnanç'ın birebir konuşmasının etkili olduğu belirtiliyor.  İnanç, '1. Lig bir vitrin, her oyuncu kendisini göstermek istiyor, Mert Çapar'ın kısa sürede eski formuna kavuşacağına ve takımın ateşleyici gücü olacağına inanıyoruz. Onun formunu bulması, Adraiz'in gol şansını daha fazla arttıracaktır' görüşünde..

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —