Tarih: 11.08.2023 12:00

Vali Ayhan gidiyor. Artık atış serbest!

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Kulübü geşecekte bekleyen sıkıntılar konusunda dikkat çekici bir yorum paylaştı. 

 

İlimize atanan Vali Hasan Şıldak'ın Şanlı takıma,futbola bakışını herkes gibi merak ettiğini vurgulayan Çakır,  ''Ayhan valimden bayrağı alır, kaldığı yerden yarışa devam eder mi ? İnşallah eder. Eğer o da Abdullah Erin gibiyse vah Urfa’spor'un haline'' yorumunu yaptı.

 

TİRŞİKÇİLER, YENİ VALİYİ ÖVEBİLİRSİNİZ 

 

Nihat Çakır'ın değerlendirmesi şöyle:

 

Kral öldü, yaşasın yeni kral.

 

Haydi Urfa tirşikçileri, yalakaları Vali Ayhan gitti arkasından atış serbest.

 

Vali Şıldak’ı övmeye, yüceltmeye, kuyruğa girmeye başlayabilirsiniz.

 

Ben Urfaspor hakkında bir ay evvel bir paylaşım yapmıştım, bekleyin bizi geliyoruz deyip Süper lig hayali kuranlara; 'Sizler Vali beyin ağzına bakıyorsunuz, Vali bey’de Valiler kararnamesine' diye. Büyük ihtimalle Ayhan Valim bu filmin sonunda olmayacak demiştim.

 

Buyrun Ayhan Valim gitti, Şıldak Vali geldi, eger o da Abdullah Erin Valim gibiyse vah ki ne vah!

 

Gerek sponsorluk anlaşmaları gerek TFF gelirleri bu seneyi borç harçla belki çevirir, kurtarır.

 

BUNDAN SONRA HAÇIM İZOL'UN İŞİ ÇOK ZOR

 

Ama ben Şıldak Valim’i gerçekten merak ediyorum; Ayhan Valimden bayrağı alır, kaldığı yerden yarışa devam eder mi ? inşallah eder.

 

Yoksa Erin Valim gibi; 'Memleketin bunca sorunu varken, ben Urfaspor'a mesaimi harcayamam' deyip topu Belediye Başkanlarına, şehrin malum kanarya seven STK Başkanlarına atarsa malum sona doğru gidiş başlar.

 

İzol başkanımın bundan sonraki süreçteki işi zor. Onun performansı Şıldak Valimin tutumuna bağlı, o da finişi görür mü görmez mi, onu da zaman içinde göreceğiz.  İnşallah başarılı olur.

 

SALİH AYHAN'IN EMEKLERİ İNKAR EDİLEMEZ

 

Yanına, kerhen gelen o günlerde, Urfaspor’dan vebalı gibi kaçan başta Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarını, asker gibi yanına dizen, bozulmuş çarkı dizayn etmeye çalışan Ayhan Valime ömrünün vefa etmeyeceğini söylemiş ve eklemiştim; Burası Urfa, her taşın altında bir akrep var, etrafındaki insanların bir çoğu  sahte maskeyle dolaşıyor.

 

Onun da bu filmdeki rolü demekki buraya kadarmış.

 

Ayhan Valim Kulüp Başkanı mı, şehrin Valisi mi bazen ayırt etmede zorlandık.

 

Hizmetleri, emekleri, verdiği destekler inkar edilemez.

 

Bundan sonraki memuriyet hayatında başarılar dilerim.

 

Urfaspor üstünde ince hesabı olanlar, kurnaz tilki misali film senaryosunu terse çevirebilirmiyim hesabını şimdiden yapmaya başlamışlardır.

 

Filmin finansmanı, senaryosunu, başrol oyuncularını, figüranlarını ve maskelerin arkasındaki gerçek yüzleri ben de, bir çok insanda çok iyi biliyor. Maalesef herkes 4 maymunu oynuyor.

 

Bizler şaban filmlerini 20 defa tekrar seyredip, gülen insanlarız,

 

Sanırım aynı filmi bir kez daha seyrettirecekler bize.

 

Paylaşımım güzel bir sezon öncesi karamsar bir tablo gibi görünsede bir uyarı niteliğindedir.

 

Bizler deve kuşu gibi kafamızı kuma gömdüğümüz, gerçeklerle yüzleşmedigimiz sürece ne sporda ne siyasette ne bürokraside daha çok Antep, Kayseri, Konya ve Karadeniz illerinin başarılarını konuşmaya devam ederiz.''

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —