Tarih: 07.08.2023 16:22

Şanlı takım artık böyle anılacak

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor'la Astor Enerji arasındaki isim sponsorluğu anlaşması resmiyete dönüştü. Bu anlaşmadan dolayı Şanlıurfaspor Kulübünün kasasına 20 milyon lira girecek.

İsim sponsorluğu anlaimasından dolayı Şanlıurfaspor tesislerinde tören düzenlendi. 

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol, desteklerinden dolayı Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel'e teşekkür etti. İzol, "2023-2024 sezonunda ismimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor olacaktır. Tüm camiaya hayırlı olsun." dedi.

 

Geçgel de, Şanlıurfaspor'un iyi bir yere gelmesine katkıda bulunacaklarını belirterek,  ''Nerede bir sıkıntısı olursa takımımızın her zaman yanında bulunacağıma imkanlarım dahilinde söz veriyorum. İnşallah Şanlıurfaspor ligde kalır, şampiyonluk sözü vermeyelim diye. Ama inşallah şampiyon olur. Çünkü Şanlıurfaspor bizim en değerli markamız" diye konuştu.

 

 Vali Salih Ayhan da, Feridun Geçgel'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek,  ''Şanlıurfa kendi değerlerine sahip çıkmak zorundadır. Sahip çıkarsak Allah'ın izniyle Şanlıurfaspor'u Süper Lig'e taşırız. Geçen sene 'o sene bu sene' dedik, bu yıl için de 'El ele Süper Lig'e' diye bir slogan bulundu. Bu yükü taşıyan ve her türlü fedakarlığı yapan Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —