Tarih: 28.11.2023 15:03

'Al sana 1 puan', 'Allah bereket versin' derdi.

Facebook Twitter Linked-in

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un sürpriz bir şekilde deplasmanda Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etmesi futbol çevrelerinde konuşulmaya devam ediyor. 

 

'Transfer Merkez' adlı Youtube kanalında Ceylanların aldığı bu galibiyet konuşuldu. Nazım Türknaz'ın sunduğu Programın sürekli konuklarından eski forvet oyuncularından Erkan Taşkıran, karşılaşmayı değerlendirirken, Teknik Direktör İrfan Buz'un Bandırmaspor'u iyi analiz ettiğini vurguladı.

 

Taşkıran'ın yorumundan bazı başlıklar şöyle: 

 

''Bandırmaspor'u zarara uğratman istiyorsan bu tarz oynayacaksın. Semih Karadeniz'i saymazsak arka dörtlü çakılı gibi kaldı. 

 

Jozefzoon çabuk, Metehan çabuk, Djitte çabuk, Doğan Can sinsi gibi fırsat kovalar... İrfan hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum. Oyuncu arkadaşlarımız biraz daha akıllı olsalardı, iş Bandırmaspor adına iş çok saçma bir boyuta giderdi. bu da kaliteyle alakalı, final paslarını iyi yapamamayla alakalı, bu beceri gerektirir. Urfaspor Bandırmaspor gibi bir deplasmandan hayati bir 3 puan aldı. Oyun olarak keyif vermemiş olabilir ama adamlar can havliyle savaştılar. Bir kez daha anlaşıldı ki oyunu belirleyen her zaman duran toptur. 

 

Maç oynanmadan İrfan hocaya al sana 1 puan deselerdi, Allah bereket versin derdi. Uçak masrafı, yol masrafı, rüzgar, zor iş..

 

Urfaspor 1. Lige gelmek için çok badireler atlattı, kaç yıl transfer tahtasını açmak için uğraştılar.  İrfan hocanın transferde alabilirse ilk tercihi Süper Ligden olacaktır, ikinci olarak bu ligi bilen, kendi takımlarında problem yaşayan oyuncuları Urfaspor'a adapte etmeyi düşünecektir. Çünkü kaliteyi arttırmak isteyen bir hoca bunu yapmak ister..

 

Altay camiasında konuşulan şey Portekizli Marco Paixao'nun Urfaspor'la bir görüşme gerçekleştirdiği yönünde ancak Marco İzmir'i çok seviyor. Marco'nun para sorunu yaşadığına inanmıyorum, öyle olsa sezon başında giderdi.''

 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —