Tarih: 13.05.2023 11:28

''Sessiz sedasız bir seçim olmasını istiyoruz''

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye sandık başına gitmek için neredeyse saat sayıyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçim takvimi işlerken bazı siyasi partiler arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Ortaya çıkan bazı provokatif söylem ve tavırların endişe verici olduğunu belirten ve yarın sandığa gitmeye hazırlanan Urfalı bazı vatandaşlar ise bununla ilgili sağduyu çağrısı yaptı. 
HERKES FİKRİNDE HÜRDÜR
Konuyla ilgili ayakkabıcı esnafı olan Müslüm adında ki bir vatandaş, “Herkes fikrinde hürdür fikrinde hür olduğu gibi herkesi sağduyulu olmaya çağırıyorum. Herkesin kalbinin ve vicdanın sesini dinleyerek oy vermesini istiyorum. Yani taşlanmadan, sessiz sedasız bir seçim olmasını istiyorum” dedi. 
BÜTÜN İNSANLARIMIZIN SAĞDUYULU OLMASINI İSTİYORUZ
Mehmet Altundağ adında ki bir diğer vatandaş da “Seçim asla sağ, sol seçimi değildir. Dolayısıyla bütün insanlarımızın sağduyulu olmasını istiyoruz. Kim ne tercihte bulunuyorsa insanlar saygı duymak zorundadır. Bununla birlikte Türkiye’de birçok insan mevcut sistemden rahatsızdır. Biz bu sistemin değişim taraftarıyız. Değişim için insanların sandığa gitmesini istiyoruz” çağrısı yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —