Tarih: 26.05.2023 13:37

9'uncu kata kadar çıkıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa'yı haşereler bastı. İlaçlama çalışmalarının yetersizliğinden ve etkili olmamasından yakınan vatandaşlar, yetkililere sosyal medya hesapları aracılığıyla çağrıda bulunuyor.

İşte sosyal medyaya yansıyan bazı yakınmalar:

Serdar Veysel Kaya: Büyükşehir, kırsal için daha önce bir şirkete verilmişti, şu anda kendi bünyesinde yapıyor. Bakarsan mantıklı ama ellerine yüzlerine bulaştırdıkları kesin. Bu ilaçlama da fiyasko büyükşehir açısından.. Umut ilçe belediyelerimizde...

Ahmet Çetiner: Bi zahmet ilaçlama ekiplerini artırın.

Utman Çoban: Her gün görüyorum bizim balkonda, ben de bu türlerin çokluğunu kırsalda olmama bağlıyordum,  meğersem merkez bizden beter.

Ali Kubat: Akşam pencerelerimizi açamıyoruz, dokuzuncu kata bile sürüyle çıkıyorlar.

Halit83698405: Geç kaldılar, her biri kafam kadar olmuş, artık ilaç da fayda etmez.  2 ay önceden ilaçlamaları gerekirdi .. Ahh Abidin ahhh .. Liyakat önemli.

Ahmet Tekke: Varsa yoksa yalakalık şakşakçılık, ona laf gelmesin buna laf gelmesin. Vatandaş ne hali varsa görsün, umurlarında değil… 

Faruk Aygün: Dergah makamı, Hz.İbrahim peygamberin doğduğu mağara önü bile, cami avlusu böcek ve haşareden geçilmiyor. Yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —