Tarih: 11.05.2023 11:06

6 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili korkunç iddia

Facebook Twitter Linked-in

7 Mayıs 2023 günü Hasan Ç. yönetimindeki otomobilin Merkez Haliliye ilçesi Ulubağ Mahallesi yakınlarında sulama kanalına düşmesi sonucu anne ve 5 çocuğu boğularak yaşamını yitirmişti. 

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Urfa Değişim'in haberine göre, şüpheler kazadan yaralı olarak kurtulan baba Hasan Ç.'ye yönelmiş durumda.

Kızı Özlem Ç. ve 5 torununu kaybeden Cuma Korur, bunun bir kaza olduğuna inanmadıklarını söyledi.

'NASIL OLUR SERBEST BIRAKIRLAR'

Daha önce kızının şiddete maruz kaldığını, damadı Hasan Ç.'nin kendi evini ateşe verdiğini iddia eden Cuma Korur yaşanan olayla ilgili şunları söyledi: 

“Depremden 20 gün önce kızım onunla boşanmaya karar verdi. Eğer benimle boşanırsan ya babanı ya kardeşini öldürürüm diyor. Kızımı kandırıp köye götürüyor. Akşam saat 8’de köyden dönüyor. Verdiği ifadede diyor ki önüme köpek çıktı. Ham yola girmiş 70 metre ilerlemiş durmuş orada bir çoban görmüş çoban diyor orada 15 dakika kalmışlar, aracın ışıkları yanmış daha sonra ortadan kaybolmuşlar. Çoban da aile arasına girmemek için konuşmuyor, korkuyor. Savcılığa gittim davacı oldum, adamı serbest bırakmışlar. Bu adamı nasıl serbest bırakırlar.

Kızımın üstünde 3 tapulu ev var kızıma demiş ki sen bana bu evleri vermesen senin başına bir felaket getireceğim demiş. Araştırın benim kızımın üstünde 3 tane tapulu ev var. Bu adam imam nikahıyla bir kadınla evlenmiş bana göre bu kadın bu adamı dolduruşa getirmiş ben ondan da davacıyım. Şehitlik karakoluna giderseniz darp raporları şikâyetçi olduğuna dair belgeler var yani. 3 ay kızımın kocasına uzaklaştırma verdiler daha sonra barıştılar” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —