Tarih: 29.09.2023 10:41

4'te 4 yapalım, zirveyi kapalım

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3. Grupta sezona iyi bir başlangıç yaparak oynadığı 3 maçı da kazanan Karaköprü Belediyespor, hafta sonu Tokat temsilcisi Merkür Jet Erbaaspor'u yenip liderliği ele geçirmenin hesaplarını yapıyor. 

 

Geçen hafta İstanbul'da Büyükçekmece Tepecikspor'u 1-0 mağlup ederek, iddiasını ortaya koyan Kırmızı siyahlılar, Urfalı futbolseverlerden tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını istiyor..

 

FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

 

Teknik Direktör Besim Durmuş, oyuncularının ligin ilk 3 maçında ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu belirterek, 'Oyunumuzu her geçen hafta geliştirmek zorunda olduğumuzun farkındayız. İlk haftaları kayıpsız geçmek önemliydi.  Şimdi yine final havasında bir maç bizi bekliyor.  Erbaaspor da ilk 3 maçını kazandı, dolayısıyla kolay bir maç olmayacak. Taraftarlarımızın desteğiyle 3 puana ulaşan taraf olmak ve liderliği ulaşmak istiyoruz' dedi. 

 

Karaköprü Belediyespor - Merkür Jet Erbaaspor maçı 1 Ekim Pazar günü Karaköprü Faruk Çelik Stadyumunda Saat 15.00'te başlayacak.  Karşılaşmayı İzmir Bölgesi C Klasman hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek.  Avcı, geçen sezon Şanlıurfaspor'un 11 Nisan Stadyumunda Bursaspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta 4'üncü hakem olarak görev yapmıştı

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —