Tarih: 29.11.2023 15:01

2 Aralık akşamı için kimseye söz verme

Facebook Twitter Linked-in

Geçen hafta Bandırmaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek galibiyet hasretine son veren Astor Enerji Şanlıurfaspor, Bodrum FK maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sıkı bir şekilde sürdürüyor. 

 

Sarı yeşilliler, bu karşılaşmayı da kazanıp çıkışını devam ettirmek amacında.. 

 

Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, öz güven kayıplarını ortadan kaldırmak açsısından Bandırma'da son derece önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

 

Astor Enerji Şanlıurfaspor -Bodrum FK maçının 11 Nisan Stadyumunda 2 Aralık Cumartesi günü akşamı 19.00'da başlayacağını anımsatan Yükselir, şu değerlendirmeyi yaptı:

 

''Bundan önceki iç saha maçlarına taraftarlarımız ilgi göstermemişti. Bodrum FK maçında bu tablonun değişeceğini umut ediyoruz.  etkili bir oyun ortaya koymak, rakip takım üzerinde baskı oluşturmak açısından tribün desteği çok önemli.  Play off potasında bulunan Bodrum FK ile aramızda şu anda 7 puanlık fark var.  3 puanlı sistemde bu büyük bir fark değil. İlk yarıda artık son 5 haftaya giriyoruz, amacımız bu karşılaşmalardan mümkün olduğunca çok puan toplamak ve 14 olan puanımızı 20'ler seviyesine çıkarmaktır.  Öncelikle evimizde oynayacağımız maçları almamız şart. 

 

Taraftarlardan bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Her zaman dedik ki; bu oyuncular bundan daha iyisini yapabilir, nitekim Bandırma deplasmanı bize bunu gösterdi, futbolcu kardeşlerimiz iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldılar. bunun tesadüfi bir sonuç olmadığını Bodrum FK karşısında da göstereceklerine inanıyoruz.''

 

Sezonu kapatan Adraiz dışında, Ndaye'nin halen sakatlığının sürdüğünü, Mehmet Yiğit'in da kart cezalısı olduğu için bu hafta takımdaki yerini alamayacağını anımsatan Yükselir, takımda başka eksik bulunmadığını söyledi.

 

Sarı yeşilliler iç sahada son galibiyetini sezonun ilk maçında 14 Ağustos gecesi Altay karşısında 2-1'lik skorla almıştı. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —