Tarih: 29.04.2024 16:22

“1 puan dahi bizim için çok önemliydi”

Facebook Twitter Linked-in

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, Trendyol 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor’un, ligin 32. haftasında kendi sahasında lider Eyüpspor’a mağlup olmasıyla ilgili, “1 puan dahi bizim için çok önemliydi” dedi. 
“HERKES ENDİŞELİ”
Söz konusu bununla ilgili bir değerlendirmede bulunan Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Adnan Yükselir, “Bu bizim için oldukça önemli bir maçtı. Özellikle bizim açımızdan Eyüpspor’un bir amacı, gayesi kalmamıştı. Nede olsa ligde şampiyon olmuştu. Yeni ligde Süper Lig’de oynayacak. Bu arada başarılarda diliyoruz. En kötü ihtimal onu yenmeyi düşünüyorduk. Ve yine en kötü ihtimal 1 puan alsak dahi bizim için çok önemliydi. Çünkü bu ligde 1 puan çok çok önemli. Özellikle biz son iki haftaya girdik barajlar ön plana çıkacak, öyle görünüyor. Bu hafta deplasmanda Çorumspor’la maçımız var. Yine en kötü ihtimal 1 puan bekliyoruz. Tabi yenersek daha çok iyi olur. Yenersek kümede kalırız. Önümüzde ki maçlar bizim için çok önemli. Kendi maçımızı alırsak bunlara bakmaya gerek yok. Ama maçları alamasak 1 puan alırsak bu sonuçlarda bizim için önemli olacak. Yönetim ve sporcularımız olarak öyle bir inanıyoruz ki; bu takım bu ligde kalacak. Tek düşüncemiz bu. Yani sporseverler herkes endişeli, bizde de o endişe var lakin çabamız ufak tefek ödemeler hal olduktan sonra bu takımın deplasmanda alamayacağı puan yok” dedi. 
“İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR GİDİŞATIMIZ OLDU”
Şanlıurfaspor’un gidişatı noktasında sözlerine devam eden Yükselir, “Bu sezon gidişatımız inişli çıkışlı oldu. Yani ilk transferlerimiz hiç iç açıcı değildi. İyi sonuçlar alamadık. Fakat ikinci yarıya yapılan transferler derli topluydu. Epey bizi iyi durumlara getirdi. Ne yazık ki son iki maç yenilmemiz bizi tekrar o sıkıntılı yerlere getirdi” ifadelerine yer verdi. 
“AMEDSPOR’A 1. LİG’DE BAŞARILAR DİLİYORUM”
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Amedspor’a başarılar dileyen Yükselir, “ Amedspor bizim komşu ilimizin takımı nede olsa aynı bölgedeyiz. Birbirimize destek olmamız lazım. Daha önce aynı grupta oynadığımız ikinci ligde aramızda sürtüşme oluyordu. Taraflar arasında sıkıntılar yaşanmıştı. Karşılıklı onlar orda bize, bizde burada onlara hakaretler ediyorduk. Son olarak Mert Çapar’ın transferi ile ilgili sanırım o buzları erittik. Buradan Amedspor’a 1. Lig’de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BARAJ GAZETESİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —